петок, 18 декември 2009

Batman на македонски

Мрачниот Витез доби третман на македонски и тоа од еден од поголемите негови фанови Андреј Манев (aka. Bash Tchelik или Hush). Еве ја специјално за нашите читатели премиерната табла па се надеваме Андреј ќе не изненади и понатаму со уште некое вакво парче.
Браво за Андреј и секако Фала!


2 коментари:

Бојан Маџаров рече...

БРАВО БРАВО БРАВО!!!!

Наум рече...

Алал ти вера, што би кажале постарите! :D