вторник, 29 декември 2009

Batman Vs. Hush

Следи последниот дел од стрипот на Андреј Манев Batman Vs. Hush. Уште еднаш огромна благодарност до Андреј што ни дозволи први да го објавиме неговото дело.

1 коментар:

tongchen@seattle рече...

Greetings from USA! Your blog is really cool.
Are you living in Macedonia?
You are welcomed to visit me at:
http://blog.sina.com.cn/usstamps
Thanks!