сабота, 19 декември 2009

Batman Vs. Hush

Екслкузивно за The Wayne Manor, Андреј Манев (aka. Bash Tchelik или Hush) ни го открива омотот на неговото независно Batman издание наречено Batman Vs. Hush. Ова издание нема моментална дата но се надеваме дека авторот ќе го заврши во блиска иднина.


3 коментари:

Наум рече...

Секоја чест за ова, едвај чекам да видам како ќе испадне! Ај па за некоја година и за DC да пишуваш :D

Бојан Маџаров рече...

И да пишува и да црта :).

Наум рече...

Комплет бе, да :) :D